Το Dueto εγχόρδων, ονομάζεται String Demons και είναι δύο αδέλφια, οι Κωνταντίνος και Λυδία Μπουντούνη. Κάνουν και δικές τους συνθέσεις αλλά διασκευάζουν και κομμάτια διαφόρων άλλων ειδών. Από το 54'' και έπειτα, παίζουν τον "Ικαριώτικο" του Κονιτόπουλου. Το στιγμιότυπο είναι από πρόβα για το Μένουμε Ελλάδα, από το κινητό της παρουσιάστριας της εκπομπής, δημοσιογράφου Ρένιας Τσιτσιμπίκου.
Είναι μεσημεράκι κάποιου Σαββάτου του περασμένου Οκτώβρη στη Μέση Ανατολή (όπου πλέον κατοικώ). Έχουμε καλέσει τους νέους μας φίλους για φαγητό. Δύο Έλληνες, έναν Ιρλανδό, ένα ζευγάρι από τον Λίβανο και μία Αμερικάνα. Πριν κάτσουμε στο τραπέζι με ρωτάνε από περιέργεια να δουν τι δείχνει η ελληνική τηλεόραση μιας και έχω πρόσβαση σε ελληνικά συνδρομητικά κανάλια. Πάνω στο ζάπινγκ πέφτουμε πάνω στην ΕΡΤ, ΔΤ, Νεριτ, όπως θέλετε το λέτε. Νομίζω τότε ήταν ΔΤ αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Σας γνωρίζουμε ότι μετά την εγκατάσταση και λειτουργία του επίγειου ψηφιακού σήματος της DIGEA στην Ικαρία (6/02/2015), είμαστε αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από πολίτες, λόγω αδυναμίας λήψης σήματος -«λευκές περιοχές», όπως τις ονομάζει η DIGEA- σε μέρος των γεωγραφικών περιοχών του νησιού μας. Δεν καλύπτονται οι περιοχές στο Καραβόσταμο, Άγιο Πολύκαρπο, Χριστό Ραχών, Γιαλισκάρι, Αυλάκι και Μεσαριά ακόμα και σε περιοχές του Αγίου Κηρύκου.
Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, εγκρίθηκε στο σύνολό της σχετική πρόταση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και εντάχθηκε στις 23.01.2015 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ, το έργο «Υπηρεσίες ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε περιοχές της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου», συνολικού Προϋπολογισμού 559.500 ευρώ.
Την ξύλινη σκάλα που ένωνε τις δυο κατοικίες δεν την ανεβαίναμε ποτέ. Μόνο η μάνα και μόνο όταν την καλούσαν οι σπιτονοικοκύρηδες. Αυτό συνέβαινε συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Όταν άρχιζαν «Οι Πανθέοι». Μας είχε ήδη τακτοποιήσει στα κρεβάτια μας, μας είχε πει κι από ένα παραμύθι και μετά, μόλις ακουγόταν η μουσική των τίτλων, έσιαχνε τα μαλλιά και τη ρόμπα, περίμενε κάνα λεπτό,
Εγώ, η δουλειά μου, οι ανάγκες μου, οι υποχρεώσεις μου. Αλλά ας αφήσουμε το «μου» το «εγώ» και ας πάμε στο «μας» στο «εμείς» Ας αφήσουμε αν θέλετε τους χαραμοφάϊδες, τους αργόσχολους υπαλλήλους της ΕΡΤ ή αλλιώς τα φερέφωνα της εκάστοτε κυβέρνησης. Άλλωστε ο έλεγχος της κατάστασης ήταν πάντα στα χέρια όλων των κυβερνήσεων που είχαν την ΕΡΤ για μαγαζί τους (δε ξέρω πως η νέα ΕΡΤ δε θα είναι μια από τα ίδια!).