Βρεφονηπιακός Σταθμός Ικαρίας

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου, υπεγράφη η ένταξη του έργου «Βρεφονηπιακός Σταθμός Ραχών Ικαρίας» στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013, με προϋπολογισμό 859.042 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η βελτίωση των κτιριακών υποδομών, νηπιακού σταθμού και προσθήκη κτιρίων, προκειμένου το συνολικό κτιριακό συγκρότημα να λειτουργήσει ως Βρεφονηπιακός Σταθμός Ολοκληρωμένης Φροντίδας. Επίσης προβλέπεται και η προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού για τη λειτουργία του.

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου δήλωσε ότι: «Η περιοχή των Ραχών της Ικαρίας θα αποκτήσει έναν υπερσύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένη Φροντίδας, για τα βρέφη και τα νήπια της περιοχής, αλλά και για τα νήπια με αναπηρία. Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση, ένα έργο που θα αναβαθμίσει την εκπαίδευση και τις υπηρεσίες για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και κυρίως για τα μικρά παιδιά με αναπηρία που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα».

ikariastore banner