Εγκαίνια γηπέδου Διαγόρα Ραχών

Το έχουμε ξαναπεί: αν πριν από 5 χρόνια (δεν πάμε παλαιότερα) μας έλεγαν ότι στην Ικαρία θα έχουμε γήπεδο ποδοσφαίρου με χόρτο και μάλιστα στις Ράχες, θα απαντούσαμε ότι η μακροχρόνια κατανάλωση πράμνιου οίνου, έχει κάψει πολλών τα κύτταρα! Όμως η επιμονή κάποιων ανθρώπων, τους έσπρωξε στην υλοποίηση του ονείρου τους. Από την Άνοιξη λοιπόν του 2010, η συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου Διαγόρας, του δήμου Ραχών, των Συλλόγων Αγ. Πολυκάρπου, Αγ. Δημητρίου, Γιαλισκαρίου, Αρμενιστή, Χριστού Ραχών, Καρυδιών, Προφ. Ηλία και Καστανιών (αγορά όλων των υλικών κόστους 40.000 ευρώ περίπου, αν ξεχνάμε κανέναν πολύ ευχαρίστως να το συμπληρώσουμε) και η  εθελοντική εργασία πάνω από 100 ανθρώπων, μας έφεραν στο σημείο να δεχτούμε τη  παρακάτω πρόσκληση:

Το Σάββατο 5-11-2011 στις 5 το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια του χλοοτάπητα του γηπέδου Ραχών . Είστε όλοι καλεσμένοι. Ιδιαίτερη πρόσκληση για όλους τους "Παλαίμαχους"  ποδοσφαιριστές της Ικαρίας που χρόνια τώρα αγωνίζονται (και σπάνε τα πόδια τους) στα χαλίκια και το γαρμπίλι των ξερών χωμάτινων γηπέδων της Ικαρίας. Θα γίνει δηλαδή φιλικό παιχνίδι όλων των παλαιμάχων. Ελάτε να το χαρείτε.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Α.Σ. Διαγόρας βρίσκεται στα δικαστήρια (ανακριτικό στάδιο) από συμπολίτες μας για το κόψιμο πεύκων και οικοπεδοποίηση του γειτονικού δάσους (15Χ20) για να φτιάξει το κτήριο όπου θα στεγάσει τα αποδυτήρια-αποθήκες-ιατρείο-γραφείο του γηπέδου).

ikariamag

ikariastore banner