Περιφερειακό Συμβούλιο Β.Αιγαίου: Να μην καταργηθούν Οργανισμού Εργατικής Εστίας & Κατοικίας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Β.Αιγαίου μετά από διαλογική συζήτηση η οποία περιλαμβάνεται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά και αφού έλαβε υπόψη όλα τα παραπάνω, τις σχετικές διατάξεις, καθώς και τις διατάξεις του Ν. 3852/2010, αποφάσισε ομοφώνα τα παρακάτω:

1. Ζητά από την Κυβέρνησης και τα Πολιτικά Κόμματα που τη στηρίζουν την ΑΝΑΚΛΗΣΗ της απόφασης και τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας ( Ο.Ε.Κ. ) & Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.), που στήθηκαν από τις εισφορές των εργαζομένων και όχι από την ΤΡΟΙΚΑ και τους δανειστές της Χώρας.

2. Ζητά τη συνέχιση όλων των παροχών όπως Προγράμματα Εργατικής Κατοικίας, Επιδότησης Ενοικίου, Κοινωνικού Τουρισμού, Λειτουργίας Βρεφονηπιακών Σταθμών, κ.λ.π.

3. Ζητά την ΜΗ απόλυση των εργαζομένων στους Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας ( Ο.Ε.Κ. ) & Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.) και τη συνέχιση των Προγραμμάτων τους.

4. Η παρούσα απόφαση να σταλεί στον κ. Πρωθυπουργό της Ελλάδας, στους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, στους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων, στα Μ.Μ.Ε., στη Γ.Σ.Ε.Ε., στα Σωματεία των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Εργατικής Κατοικίας ( Ο.Ε.Κ. ) & Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.), τόσο στην Αθήνα όσο και στα τοπικά παραρτήματα, στην ΑΔΕΔΥ και στα Εργατικά Κέντρα των Νομών του Βορείου Αιγαίου.

Διαβάστε το απόσπασμα του πρακτικού, εδώ.

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner