Το κίνημα των Λαοσθενιστών από την Ικαρία

Άγιος Κήρυκος Ικαρίας
31/10/2011

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με το παρόν Μανιφέστο και το Δοκίμιο καλούμε τον καθέναν από εσάς να κάμει τις επιλογές του παίρνοντας έναν από τους δύο δρόμους,-

1ον Εάν δεν συμφωνείτε ή ολίγο συμφωνείτε με αυτά που λέμε, τότε δεν πειράζει. Με μία όμως παράκληση προς εσάς, όπως το παρόν Μανιφέστο – Δοκίμιο το προωθήσετε σε άλλους συμπολίτες μας που ενδέχεται να συμφωνούν μαζί μας.

2ον  Εάν όμως συμφωνείτε μαζί μας από 70% και πάνω, τότε έχουμε νομίζουμε το δι-καίωμα να σας θεωρούμε ως συντρόφους μας – συναγωνιστές μας και θα σας παρα-καλέσουμε όπως έρθετε σε επαφή με e-mail (malaxias-l@hotmail.gr) με τον αποστο-λέα του παρόντος Μανιφέστου – Δοκιμίου όπου θα ανταλλάξετε τα τηλέφωνα σας για την περαιτέρω επαφή μας εις τον αγώνα μας για το καλό της πατρίδας.

Με εκτίμηση σας χαιρετούμε αδελφικά
Οι Λαοσθενιστές

ΔΟΚΙΜΙΟ: Για τις νέες πρωτόγνωρες στην ιστορία πολιτικοοικονομικές αρχές που συνέταξε ο συμπολίτης μας με το ψευδώνυμο Λεοσθένης ή Λαοσθένης.

Το όνομα Λεοσθένης ή Λαοσθένης βγαίνει σαν ενιαία λέξη που σημαίνει Λαοσθέ-νης = του λαού το σθένος ή το σθένος του λαού ή του λαού η δύναμη. Οι δε πολι-τικές αρχές και η θεωρία του Λαοσθένη λέγεται Λαοσθενισμός και οι αποδέκτες της νέας θεωρίας του συμπολίτη μας Λαοσθένη θα λέγονται Λεοσθένηδες ή Λαο-σθενιστές, καθότι ο λαός μας θα αποτελεί στο μέλλον την πραγματική δύναμη της εξουσίας. Δηλαδή ο λαός θα είναι ο εργοδότης της εξουσίας ενώ η σημερινή Κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο και η Δικαιοσύνη καθίστανται με τον καιρό οι εργο-λάβοι της εξουσίας που θα υπηρετούν τον εργοδότη της εξουσίας που θα γίνει κάποτε ο σημερινός μας λαός.

Διαβάστε το Δοκίμιο (εδώ) και το Μανιφέστο (εδώ).

 

ΚΙΝΗΣΗ. ΝΕΩΝ. ΙΔΕΩΝ. ΕΝΕΡΓΩΝ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΩΝ. ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ


Αυτή η παραπάνω κίνηση των νέων ιδεών κάποιων συμπολιτών μας που άρ-χισε από τη νήσο Ικαρία προβλέπεται πως θα επεκταθεί με τον καιρό σε όλη τη Χώρα μας.
Έτσι οι παραπάνω συμπολίτες μας έγιναν εκουσίως οι αποδέκτες των φιλοσο-φικών πολιτικοοικονομικών ιδεών που περιγράφονται σ’ ένα 9σέλιδο Μανιφέστο και σε ένα εκ 23 σελίδων Δοκίμιο του Ικαρίου συμπατριώτη μας με το ψευδώνυμο Λεο-σθένης ή Λαοσθένης.
Τοιουτοτρόπως με το παραπάνω Μανιφέστο και Δοκίμιο αποδεικνύεται θεω-ρητικώς ότι μπορεί να υπάρξει στο άμεσο μέλλον, άμεση λύση της οικονομικής μας κρίσεως με άμεση πάταξη της φοροδιαφυγής και προσφοράς εργασίας για όλους τους συμπολίτες μας ανεξαιρέτως.
Αυτό λοιπόν τον παραπάνω άθλον μπορούμε να τον επιτύχουμε όχι μόνο για την πατρίδα μας την Ελλάδα αλλά και για όλες τις χώρες διεθνώς που στενάζουν σή-μερα κάτω από το αδηφάγο παγκοσμιοποιημένο καπιταλιστικό σύστημα, της ελεύθε-ρης οικονομίας, της ελεύθερης κερδοσκοπίας και της ελεύθερης αχαλίνωτης αισχρο-κέρδειας που μαστίζει δυστυχώς όλες τις Χώρες του πλανήτη μας.
Επ’ ευκαιρίας λοιπόν της υπερψηφίσεως στη Βουλή των Ελλήνων του 2ου α-νελέητου Μνημονίου σε βάρος της Χώρας μας, εμείς ευελπιστούμε ότι θα τύχουμε στο τέλος της κατανοήσεως, της αποδοχής και της εφαρμογής από τους συμπολίτες μας των δικών μας αρχών και απόψεων βάσει των οποίων μπορεί να δοθεί μία πραγ-ματική λύση του προβλήματος μας εις την ταλαιπωρημένη και καθημαγμένη Πατρίδα μας την Ελλάδα.

Ούτω με αδελφικούς χαιρετισμούς χαιρετάνε όλους τους Έλληνες συμπολίτες τους οι Λαοσθενιστές Ικαρίας

Εν Αγίω Κηρύκω τη 14η/2/2012

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner