Δραστηριότητες και συναντήσεις του Βουλευτή Σάμου Βαρδίκου

- Συναντήσεις με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Θάνο Μωραΐτη  και τον Γ. Γ.  Αποκεντρωμένης Κρατικής Περιφέρειας Αιγαίου κ. Φώτη Χατζημιχάλη είχε στις 28-4-2011 ο Βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος. Οι παραπάνω είναι οι  κατηγορούμενοι στις προσφυγές που έχει υποβάλει στο 5ο Τμήμα του ΣτΕ ο συμπατριώτης μας που αντιτίθεται στην ανέγερση της μεγάλης μονάδας στο Μερτζίκι.

Ο Βουλευτής τους ζήτησε να δοθεί η δέουσα προσοχή από τους υπηρεσιακούς και τους νομικούς που θα τους εκπροσωπήσουν στο ΣτΕ. Είναι γνωστό πως από τη συντριπτική πλειοψηφία των Σαμιωτών αναγνωρίζεται η ανάγκη για τέτοιου είδους επενδύσεις.

- Μετά από συνεργασία στις 27-4-2011 με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες, ο Βουλευτής συνέχισε τις επαφές του με κυβερνητικούς παράγοντες για την ωρίμανση έργων που αφορούν τα νησιά μας ώστε να είναι δυνατή η δημοπράτησή τους. Πρόκειται για τα έργα :
Δρόμος Στελί - Φραντάτο – Ράχες
Παράκαμψη Πυθαγορείου – Χώρας
Παράκαμψη Ευδήλου
Συναντήθηκε επίσης, με τους Υφυπουργούς, Γιάννη Μαγκριώτη και Παναγιώτη Ρήγα.

- Ένθερμα ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης δέχτηκε την πρόταση του Βουλευτή να βοηθήσει ο Στρατός να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία του Οκτωβρίου του 2010 στο Καρκινάγρι. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

- Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης αποδέχτηκε την πρόταση του Βουλευτή και θα επισκεφτεί τη Σάμο, την Τρίτη 3 Μαΐου 2011.
Στην αίθουσα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στην Πλατεία Πυθαγόρα, θα συναντηθεί στις 12:00 με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και παράγοντες από φορείς και συλλόγους του Τουρισμού και γενικά των επιχειρήσεων του νησιού.

Στις 10:00 θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη και στις 11:00 με τον Δήμαρχο.

Στις 14:00 θα δώσει συνέντευξη τύπου.

ikariastore banner