Η ΕΛΜΕ Ικαρίας-Φούρνων για το έκτακτο τέλος στο λογαριασμό της ΔΕΗ

Τον τελευταίο ενάμισι και πλέον χρόνο οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι άνεργοι , οι συνταξιούχοι δεχόμαστε μια ανηλεή και αδιάκοπη επίθεση στα εισοδήματα μας , μια χωρίς προηγούμενο χειροτέρευση του βιοτικού μας επιπέδου στο όνομα… της σωτηρίας μας!

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσει τα συμφέροντα των δανειστών μας επέβαλε σωρό φορομπηχτικών μέτρων , άδικων, αντιλαϊκών και κατά περίπτωση, αντισυνταγματικών. Σε αυτά εντάσσεται και το ειδικό τέλος για τα ακίνητα που καλούμαστε να πληρώσουμε μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η. υπό τον εκβιασμό της διακοπής ηλεκτροδότησης του ακινήτου και μάλιστα εν μέσω χειμώνα, καθιστώντας τη διαβίωση σε αυτό πρακτικά αδύνατη!

To Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ικαρίας και Φούρνων καλεί το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις να πάρουν θέση σε αυτό το τόσο κρίσιμο θέμα.

- Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να συμπαρασταθεί στους δημότες του, όπως όλο και περισσότεροι Δήμοι ανά την Ελλάδα κάνουν, να τους καλύψει νομικά και με συγκεκριμένες ενέργειες να αποτρέψει τη διακοπή ηλεκτροδότησης.
- Ζητάμε ο Δήμος Ικαρίας να αναλάβει πρωτοβουλίες για να μην πληρωθεί το «έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών» .
- Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις να πιέσουν σε αυτήν την κατεύθυνση.
 

ikariastore banner