Προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας στην Ε.Λ.Μ.Ε. Ικαρίας - Φούρνων

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας την Πέμπτη 2/12 θεωρώντας ότι για μια σειρά ζητήματα τα οποία κατ' επανάληψη έχουμε θέσει στην διοίκηση και τους υπεύθυνους όλων των βαθμίδων, η αντιμετώπιση που είχαμε αγγίζει τα όρια της αδιαφορίας αν όχι της κοροϊδίας.

Τα ΠΕΚ, η διεξαγωγή των οποίων όπως είχαμε από την αρχή σημειώσει γίνεται με απαράδεκτο τρόπο, εξελίσσονται σε θέατρο του παραλόγου. Την διακοπή των συγκοινωνιών που είχε σαν αποτέλεσμα την αδυναμία των συναδέλφων να μετακινηθούν στη Σάμο, την χρεώνουν. στους ίδιους. Μετά από όλον αυτό τον παραλογισμό αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετρήσουν τις απουσίες που έγιναν λόγω της ακύρωσης δρομολογίων των πλοίων και να κρίνουν την παρακολούθηση ανεπαρκή! Καταγγέλλουμε την αχαρακτήριστη στάση του σχεδιαστή των Π.Ε.Κ. κ. Σ. Βούλγαρη που οργανώνει τα Π.Ε.Κ. με τρόπο που είναι αδύνατο να τα παρακολουθήσουν οι συνάδελφοι από την Ικαρία και τους Φούρνους και παρ΄ όλα αυτά τους το χρεώνει, και την αδιαλλαξία που έχει επιδείξει σε κάθε αίτημα μας προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι αν αυτή η κοροϊδία  δεν σταματήσει τώρα, θα αναγκαστούμε  να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις και με κάθε μέσο να απαιτήσουμε αυτά που επιβάλει η κοινή λογική.

Να διευθετηθεί άμεσα το θέμα με την διεξαγωγή  της όποιας αναπλήρωσης στην Ικαρία (εάν αυτή κριθεί απαραίτητη) και την απόδοση του πιστοποιητικού παρακολούθησης σε όλους τους συναδέλφους.

Να αποζημιωθούν  άμεσα όλοι οι συνάδελφοι κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο υπεύθυνος των ΠΕΚ Σάμου ότι θα γίνει μέσα στο Δεκέμβρη.

ikariastore banner