Συνέλευση για ΧΑΔΑ Αγίου Κηρύκου

Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Καταφύγι για τη φωτιά στον ΧΑΔΑ Αγίου Κηρύκου. Της συνέλευσης προηγήθηκε ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Κυρήκου για το ζήτημα (διαβάστε σχετικό αρχείο).

Ψήφισμα συνέλευσης δημοτών για το θέμα του ΧΑΔΑ Αγ. Κηρύκου

Στις 16/11/2010 μετά από κάλεσμα του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καταφυγίου πραγματοποιήθηκε συνέλευση στο Καταφύγι με θέμα την συνεχιζόμενη φωτιά από 12/11 στο ΧΑΔΑ του δήμου μας. Στην Συνέλευση βρέθηκε και ο νέος δήμαρχος Χ. Σταυρινάδης εκλεγμένοι σύμβουλοί του, η αντιπολίτευση του απερχόμενου Δ. Σ. και εκπρόσωποί της Αυτόνομης Συσπείρωσης μετά από πρόσκληση που στάλθηκε προς όλους τους Αυτοδιοικητικούς.  Η πλειοψηφούσα παράταξη του απερχόμενου Δ.Σ. αρμόδια και υπεύθυνη για την διαχείριση του ΧΑΔΑ αν και προσκλήθηκε δεν πήρε μέρος στη συνέλευση.

Μετά από εκτεταμένη συζήτηση η συνέλευση αποφάσισε και ενέκρινε ομόφωνα:

-  Να καταγγείλει την ανευθυνότητα και αδιαφορία του Δημου Αγ. Κηρύκου που για 5 ολόκληρες ημέρες δεν παίρνει κανένα απολύτως μέτρο για την κατάσβεση της φωτιάς, όταν γνωρίζει  ότι ο καπνός και η στάχτη πνίγουν το Καταφύγι και τα γύρω χωριά, τις ελαιοκαλλιέργειες και γενικότερα το περιβάλλον.
- Θεατές στο επαναλαμβανόμενο έγκλημα στέκουν η Νομαρχία και η Περιφέρεια.
- Η συνέλευση των δημοτών διακηρύσσει για άλλη μια φορά την απόφαση να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην παράνομη και καταχρηστική λειτουργία του ΧΑΔΑ, να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την οριστική σφράγιση του ΧΑΔΑ και την ανάπλαση της περιοχής.

Συνέλευση Καταφυγίου

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner