ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τέσσερα πλοία για Ικαρία αυτό το καλοκαίρι (;)

Τέσσερα (;) πλοία φαίνεται ότι θα δρομολογηθούν το φετινό Καλοκαίρι στη γραμμή Πειραιάς -Ικαρία -Σάμος, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, θα δρομολογηθεί το πλοίο «ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι» (από 29/6/2012 έως 2/9/2012) από Πειραιά για Μύκονο- Εύδηλο- Βαθύ (με επιστροφή), το πλοίο «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» (από 29/6/2012 έως 9/9/2012) για το δρομολόγιο Πειραιάς- Εύδηλος- Καρλόβασι (με επιστροφή) το πλοίο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» από Πειραιά για Εύδηλο- Καρλόβασι (με επιστροφή) και Πειραιάς- Βαθύ (με επιστροφή).

Το πλοίο «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ» παραμένει στη γραμμή (Αγίου Κηρύκου – Φούρνων) με τρία δρομολόγια που, σύμφωνα με πληροφορίες του ikariamag.gr, θα αυξηθούν κατά τη θερινή περίοδο.

Τα πλοία «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» και «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» θα εκτελούν και τα δρομολόγια που συνδέουν τη Σάμο – Ικαρία με τη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη- Καβάλα) με σημαντικά οφέλη ελπίζουμε για όλο τον νομό.

Ελπίζουμε, διότι η Ικαρία και οι Φούρνοι στηρίζονται κατά κύριο λόγο στον Έλληνα επισκέπτη και δε γνωρίζουμε αν φέτος θα υπάρχει αυτό το είδος του επισκέπτη, όπως δεν γνωρίζουμε και τις τιμές των εισιτηρίων οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο. Το καλοκαίρι είναι κοντά όπως και ο Σεπτέμβρης όπου τότε θα μετρήθουμε.

Βέβαια, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς (είναι και προεκλογική περίοδος...) και η ρευστότητα των πραγμάτων μας επιβάλλει να κρατάμε πάντα τις επιφυλλάξεις μας για το τι θα ισχύσει στην πράξη και το τι όχι.

ikariamag.gr
 

 

ikariastore banner