Ο Ηλίας Φουντούλης κατάγεται από την Ικαρία και ασχολείται με τη μαγειρική τόσο στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών όσο και στον τύπο. Ίσως τον έχετε διαβάσει στις ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr ή σε κάποιο από τα Stand-up comedy που κάνει.
Στο τέλος του 2014 κυκλοφόρησε το "Τhe Real Greek Yogurt Book" το οποίο και παρουσίασε σε εκδήλωση του ikariamag.gr με την Νταϊάνα Κόχιλα. Για το βιβλίο αυτό έδωσε και συνέντευξη στο ikariamag.
Λίγες μέρες πριν πήρε "Τhe Real Greek Yogurt Book" την πρώτη θέση στα διεθνή βραβεία Gourmand World Cookbook and Food Awards, ως το καλύτερο ελληνικό βιβλίο στην κατηγορία ‘Milk-Cheese’ και τώρα ταξιδεύει στην πόλη Yantai της Κίνας όπου τίθεται υποψήφιο για το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού και στις 28 Μαΐου 2016 διεκδικεί την κατάκτηση μιας κορυφαίας παγκόσμιας διάκρισης στην κατηγορία του!
Να του πούμε συγχαρητήρια και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!
Βρείτε το βιβλίο στο εκδοτικό ράφι του Ικαριακού Παντοπωλείου - ikariastore.gr
ikariamag.gr